ZOO – Bratislava

Si pentru ca ne-am dorit ca Darius sa cunoasca animalele inca din primul an de viata ne-am decis sa vizitam Gradina Zoologica din Bratislava.

Ne-am trezit noi frumusel in dimineata zilei de 09 sept. 2017, am servit mic dejun-ul (bebe acasa cu cerealele lui, iar noi am haituit gustosul mic dejun de la MC. Si am pornit la drum, bineinteles, vreme nu prea favorabila, insa usor usor s-a indreptat intr-atat de bine incat sa avem parte de o plimbare exceptionala.

Putin shopping inainte…

Asa cum ne-am asteptat, Darius a dormit in masina pe drum spre Bratislava. Fiind imbracat a transpirat si a trebuit sa mergem sa ii cumparam un alt body de schimb pentru a putea iesi afara la zoo. Zis si facut, o rapida partida de hainute in Mall Aupark, dupa care ne-am intors la planurile noastre.

Amintiri de la ZOO

Fiecare persoana are copilul dinauntrul sau care adora zoo-ul. Si noi doi am fost pe deplin fascinati de Dino Park, insa Darius a analizat atent fiecare animal. A fost o adevarata provocare sa vada dintr-o data aproape toate animalele.

Am inceput prin a ne lua cateva suveniruri, o punga de pop-corn si am luat la pas. Primul si, credem noi cel mai important, punct negativ al gradinii, este spatiul foarte mare si distante foarte mari de parcurs. Pentru noi, putem spune, mult si prost. Dar in fine, am preferat, ca de obicei, sa ne auto-bine dispunem.

Toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decat altele. – George Orwell

Am vazut uzualele maimute „puticioase”, ursi cam plictisiti, lei, capre, zebre, girafe si am ajuns cu pasi repezi in Dino Park. O surpriza placuta chiar si pentru noi, cei mari, replicile dinozaurilor erau foarte bine construite, ba mai mult erau dinamice + sunet specific fiecaruia. Deasemenea au si un cinema 3D, insa cu Darius de 10 luni nu am putut intra, poate data viitoare.

Conectați-vă la www.krogerfeedback.com pentru a câștiga 4X puncte de combustibil acum

Toti 3 am analizat foarte atent toti dinozaurii, am facut poze si ne-am simtit bine.

Pentru noi, simplul fapt ca suntem impreuna la plimbare a fost motiv de bucurie si nu gradina zoologica in sine.

P.S. Acest loc este unul de vizitat one time only

 

Comentarii
Incarcare...