Punct si de la capat …

 

Sfarsit de capitol, inceput de rand…

Nimeni nu cunoaste viitorul, de altfel am putea evita cu usurinta greutatile din viata si in acelasi timp ne-am face drumul nostru sa fie mai linistit. Astazi spun punct si de la capat intr-o noua fila din povestea noastra. O fila cu bune si rele in care ne-am descoperit si ne-am iubit asa cum nu credeam vreodata.

 Si asa cum era de asteptat, dam si noi pagina spre o alta etapa. Zile albe cu rasete si bucurie, nopti la fel de ne-colorate cu dintisor nou si „frichineli” pe tot patul. Am trait aceste zile si am ajuns sa le lasam in urma, raman amintiri placute. Ne-am certat si ne-am iubit, ne-am sarutat si nu ne-am vorbit. Insa un lucru a fost cert, ochii nostrii se uitau doar la noi si sorbeam moment cu moment. Atunci cand este „ori ca noi ori ca nimeni” reusim sa punem capac lumii si sa fim fericiti. Noi am reusit sa inchidem ochii la toate problemele lumii si am vazut doar fericirile noastre.

Acolo unde altii au pus punct, tu ai pus virgula. Acolo unde altii vad stop, tu ai vazut cedeaza trecerea. O persoana cu nenumarate trairi si emotii; mama, sotie, iubita. Ai reusit sa le imparti in mod egal cu succes, ai facut posibil ceea ce altii cred imposibil. Si ca atunci cand simti ca nu mai poti, tot mai poti putin. Nu este niciodata momentul potrivit pentru o dragalasenie ci este mereu timpul pentru a-ti spune TE IUBESC, pentru a-ti fura cate un zambet, un pupic prin bucatarie sau o imbratisare interminabila. 

  • Te-am IUBIT
  • Te IUBESC
  • Te voi IUBI

Si-am sa spun asta pana cand lumina de la capatul tunelului va disparea in negura intunericului. Fericit fie momentul cand am avut nevoie de acele acte ca pe urma sa continuam cu „impungeri” de berbec si „muscaturi” de rac. In viata sunt regrete, toti le avem; singurul meu regret este ca te-am intalnit prea tarziu. Restul sunt doar bucurii presarate cu momente, urcusuri si coborasuri. 

Familia iti da puterea de a deforma realitatea… Tot ce ai crezut pana sa devii parinte au fost doar povesti… Acum sunt parinte, sunt povestitor si realitatea mea este chiar reala…

Familia e propria mea poveste. Familia mea este cea mai frumoasa poveste.

Vorbim tot mai adesea cu temeri de ce va fi. Asa cum spuneam la inceput, nimeni nu cunoaste viitorul. Cunoastem insa simtirile noastre si ce se afla in sufletul nostru. Acum, mai mult ca niciodata, simt in inima mea doar numele vostru, imaginea voastra cu un singur dintisor. Acum nu este loc de tristete ci de fericire.

Iti multumesc, iubita mea sotie, pentru sansa de a fi iubit. Iti multumesc pentru mangaierile tale si pentru gandurile tale bune. Iti multumesc, scumpa mea sotie, pentru grijile tale si nu in ultimul rand iti multumesc pentru ca ma iubesti.

Un loc nou, continuarea povestii…

Nu pot spune ca este un nou inceput ci o continuare a povestii noastre, inceputa peste tot. Ceea ce a contat intotdeauna a fost impreuna oriunde, si asa va continua. Energia si nebuneala lui Darius va continua insa cel putin pentru o perioada scurta va dori sa exploreze noi incaperi si asta sper sa ii consume putin din bateriile alea endless.

 

Aici am crescut…

NR SK, este locul unde primul an din viata bebelinului s-a consumat. Un loc unde am crescut si noi o data cu el, un loc unde am invatat sa fim parinti, ne-am bucurat si ne-am intristat o data cu el.

Este un loc unde dorim sa ni-l amintim cu bucurie datorita nenumaratelor momente frumoase, in care bebe ne-a demonstrat ca a fi parinte poate sa fie si frumos, nu cum spun altii … obositor.

Si pentru ca aceste momente vor continua, dar in alta locatie, nu spunem deocamdata punct, ci punct si de la capat.

Nu conteaza pe unde ne poarta vantul, prima mea grija dintotdeauna va fi doar zambetul vostru sa nu coboare de pe fata voastra. Si atunci inima mea rade.

Te iubesc pentru ca ma iubesti, este deviza noastra. Te iubesc pentru ca existi si te iubesc pentru ca esti tu: mama si sotie iubitoare.

Si voi continua sa spun asta pana la sfarsitul zilelor, pentru ca DA, sunteti cele mai importante 2 persoane din viata mea si restul lumii va sta la cuvantul nostru si doar al nostru.

#punctsidelacapat

#teiubescpentrucamaiubesti

#Darius1an

#30.10.2017

Comentarii
Incarcare...