11 lunite minunate

Astazi, puiutul nostru frumos implineste 11 lunite! Nici nu-mi vine sa cred! Parca ieri mangaiam burtica si ii vorbeam, incercand sa-mi imaginez cum arata, ce ochisori are, cum imi va zambi prima data, cum ma voi juca cu manutele lui grasune si copanelele moi…

„Copiii te fac sa iti doresti sa iei viata de la inceput” – Muhammad Ali

24.09.2017 - 11 lunite minunate
24.09.2017 – 11 lunite minunate

 

Acum stiu, are cei mai frumosi ochisori si cel mai frumos zambet, cu limbuta si balutele incluse, cel mai imbatator miros de parfum bebelisesc si cea mai haioasa mocuta de nazdravan neastamparat.

Acum stiu ca au fost cele mai frumoase 11 luni din viata noastra de parinti mandri, alaturi de cel mai minunat baietel. Ne descoperim si ne cunoastem, ne iubim tot mai mult cu fiecare zi ce trece si ne demonstram ca a fi parinte inseamna sa insumezi in tine toata rabdarea, grija, devotamentul, iubirea si admiratia existenta.

 

„Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca.”
– Phyllis Diller

Ne-am fi dorit sa putem opri timpul in loc in aceste momente, momente in care fericirea ta nu cunoaste limite iar noi nu ne saturam in a te privi. Suntem tristi atunci cand plangi dar suntem cei mai fericiti cand esti cu zambetul pe buze.

Nu contenim in a i-I multumi lui Dumnezeu pentru aceasta binecuvantare, un dar mai frumos nu se putea. Un dar pentru care merita sa plangi ca el sa rada, un dar pentru care merita sa suferi ca el sa fie bine, un dar pentru care iti doresti tot binele din lume si, ca parinte, lupti din toate puterile sa fie asa.

Scumpul nostru „ciufica”, iti multumim in fiecare zi pentru ca ne faci fericiti si speram ca pana la „majoratul de 1 an”, Zana Maseluta sa termine cu ghidusiile si sa iti aduca dintisorii mult doriti.

La multe lunite Darius Mihai, sa fii sanatos si plin de noroc! Te iubim enorm, pui de Om!

Cu nemarginita dragoste, Mami si Tati:*

 

Comentarii
Incarcare...